Renkli Diyet Detox

 1.900,00

Niçin Online Diyet

Renkli Diyet Detox :

Fazla kilolarınızdan kurtulurken duraklama dönemine girdiyseniz, düğün- mezuniyet gibi özel günleriniz yaklaştıysa, tatil öncesinde hazırlık ya da tatil sonrasında telafi diyeti arıyorsanız, vücudunuzda biriken şişkinlik-ödemden kurtulmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Bu yoğunlukta randevu telaşına girmeden sizden aldığımız detaylı bilgiler ile size özel hazırlayacağımız 5 günlük detoks listenizi mailinize gönderiyoruz. Üstelik programınız sadece sıvılardan oluşmuyor, sizi aç bırakmadan beslenmenize yardımcı oluyoruz.

5 gün boyunca rengarenk meyve ve sebzelerden oluşan 5 farklı menü ve her gün için ayrı hazırladığımız vitamin deposu smoothie tariflerimizi içeren bu paket sayesinde keyifle arınmış olacaksınız.

Program İçeriği

5 günlük kişiye özel online detoks diyeti listesi
5 adet detoks etkisi gösteren yemek tarifi
Detoksa özel e-bülten

Nasıl Çalışır?

Online diyet danışmanlığı için yaptığınız ödemenin dekontu elimize ulaştıktan sonra size beslenme durumunuzu ayrıntılı şekilde öğrenmemizi sağlayacak “Renkli Diyet Beslenme Bilgilendirme Formu”nu gönderiyoruz(Bu formu web sitemiz üzerinden de indirebilirsiniz).

Eksiksiz doldurduğunuz bu formu bize göndermenizin hemen ardından 24-48 saat içerisinde size ulaşıyoruz. Böylece ilk görüşmemizi gerçekleştirmiş oluyoruz.

Görüşmemizin hemen sonrasında 12 saat içinde size özel planladığımız renkli detoks programını hazırlayıp; mail olarak ve whatsapp üzerinden size ulaştırıyoruz.


Renkli Diyet Beslenme Değerlendirme Formu(Program Satın Alındıktan Sonra Bu Formu Doldurarak Bize İletin)

Kategoriler:

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Renkli Diyet Detox” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir